joi, 10 noiembrie 2016

Cine este Melania, femeia din spatele lui Donald Trump


Donald Trump este casatorit cu o frumoasa slovena, Melania. Fotomodelul de 1,80 metri este a treia sa sotie si, spre deosebire de Donald, este o prezenta ceva mai discreta, cu toate ca il insoteste la evenimentele de campanie.

In vreme ce Donald Trump adora sa fie in centrul atentiei, fostul manechin de succes prefera sa stea mai retras, ocupandu-se de fiul lor, de actiuni filatropice si de lansarea unei creme faciale ce costa 150 de dolari pentru 28 de grame, scrie Business Insider.


Melania Knauss s-a nascut la 26 aprilie 1970 in Slovenia. Ea si-a inceput cariera in modeling la varsta de 16 ani si la 18 ani a semnat un contract cu o agentie din Milano.

Si-a intrerupt defilarile pentru a obtine diploma in design si arhitectura la Universitatea din Ljubljana, insa dupa facultate cariera sa a luat avant. A aparut pe coperta unor reviste importante precum Vogue, Harper's Bazaar, Ocean Drive, Avenue, In Style, New York Magazine si Sports Illustrated Swimsuit Issue.


n 1996, Melania s-a stabilit in New York. L-a intalnit pe Donald Trump in 1998 si a fost ceruta in casatorie in 2004, cu un urias inel cu diamant.

Pe 22 ianuarie 2005, Donald si Melania s-au casatorit la proprietatea Mar-A-Lago din Palm Beach, Florida. Melania a purtat o rochie in valoare de 200.000 de dolari a casei Christian Dior.

Fiul lor, Barron William Trump, s-a nascut la 20 martie 2006.

Melania il insoteste deseori pe Donald la evenimentele importante si lucreaza la diversele intreprinderi ale magnatului. Ea a stat alaturi de Donald cand si-a anuntat candidatura la presedintia SUA.


In restul timpului, se ocupa de acte filantropice si lucreaza la o colectie de bijuterii accesibile oricui, precum si la o crema hidratanta cu caviar, care nu se adreseaza decat elitelor, intrucat 28 de grame costa 150 de dolari.

Sursa : http://www.ziare.com/donald-trump/candidat-prezidentiale-sua/cine-este-melania-femeia-din-spatele-lui-donald-trump-1380676

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu